Att komma igång med Leva Livet

På denna sida kan du hitta information om:

- Instruktions film
- Introduktion
- Så fungerar licensen
- Så här gör du om du INTE redan har ett inloggningskonto
- Så här gör du om du har ett inloggningskonto
- Beställa nya terminer
- Behöver du mer hjälp?

Instruktionsfilm

Nedan hittar du en instruktionsfilm som visar hur du matar in ditt licensnummer. Längre ned på sidan kan du läsa instruktionen.

Introduktion

För att få tillgång till matrialet behöver du ett konto på pingstung.se. På ditt konto anger du sedan i profilsidan det licensnummer som kopplar ihop din inloggning med det din församling/skola/förskola har beställt.

Licensnummret hittar du i det e-brev som skickats till den som beställt (den person ni angivit som kontaktperson vid beställningen).

Så fungerar licensen

ll_hoppareLicensnummer är kopplade till den församling eller skola som köpt licensen. Genom att mata in dessa uppgifter i sin profil får den enskilde användaren tillgång till material på Pingst ungs webbplats.

SPRIDNING AV LICENSNUMMER: Licens medger att flera personer (användare) använder samma licensnummer förutsatt att de tillhör en församling/skola med licens. Du kan alltså kopiera detta papper och lämna ut det till dem som behöver tillgång till material på webbplatsen. Varje person skapar därefter ett eget konto på webbplatsen och matar in församlingens licensuppgifter i sin profil.

COPYRIGHT: Allt material omfattas av sedvanlig copyright. Du får endast användas inom verksamhet för församlingen eller skolan som köpt licensen. Du får inte kopiera eller lämna ut licensnummer till andra utanför församlingen eller skolan.

Så här gör du om du INTE redan har ett inloggningskonto

Om du inte redan har skapat dig ett konto på webbplatsen är detta det första du måste göra. Klicka på länken Inget konto än? Registrera under inloggning till höger. Därefter följer du instruktionen och fyller i uppgiftern om dig själv och ert Licensnummer.

Så här gör du om du har ett inloggningskonto

minprofil1minprofil2

1) Logga in dig med din användare och lösenord.

2) Klicka på Mina profil till höger på sidan (motsvarande plats som där du loggar in dig).

3) Din profilsida öppnas. Ovanför den texten med ditt namn finns en grå knapp med texten Ändra. När du håller muspekaren på denna visas två val upp, klicka på Uppdatera din profil.

 

 

minprofil1minprofil2

4) Profilsidan är uppdaterad i flera flikar. Välj den som heter Kontaktinfo.


5) Nästa längst ned på sidan hittar du ett fält där du matar in ert Licensnummer.

6) Spara dina ändringar genom att klicka på knappen Uppdatera.

Licensuppgifterna är nu på plats. Du kan klicka på menyn Lektioner till vänster och därefter klicka dig fram till ett dokument att öppna för att verifiera att allt fungerar.

Beställa nya terminer

Nu när du har ett licensnummer kan du beställa nya terminspaket direkt på webbplatsen, se menyn till vänster Köpa terminspaket. Direkt efter din beställning får ni tillgång till de nya lektionerna, en faktura skickas till den adress som licensen är kopplad till. Du måste vara inloggad och ha registerat ert licensnummer när du beställer för att din beställning ska verkställas direkt.

Behöver du mer hjälp?

I så fall är du varmt välkommen att kontakta oss. Du kan kan kontakta oss per e-post på adressen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . Måndag till fredag 9-16 kan du även få hjälp per telefon. Då är numret 08-619 25 85. Når du oss inte första gången så försök igen.

Vi hörs!