Verktyg

för allt annat än undervisning

.

Så här gjorde jag

Här hittar du en lång rad intervjuer med andra som varit ledare bland ungdomar. Vad har de lärt sig? Vad vill de dela med sig av? Använd intervjuerna för din egen utveckling som ledare eller som underlag för ett samtal bland ungdomsledarna i din församling.

Vill få en en idé om vad du kan vänta dig av intervjuerna så klicka här för två goda råd från varje ledare.

Andreas Nielsen

andreas_nielsenAndreas slängdes in i arbetet som ungdomspastor redan som 20 åring, när han precis mött Gud i USA. Numera är han föreståndare i en ung församling.

Läs mer

Anethe Carlsson

anethe_carlssonAnethe har väldigt goda erfarenheter från sina första år som ungdomsledare med bra samarbete mellan ledarna i församlingen i ett nära team.

Läs mer

Anna-Sara Bergwall - DEMO

anna_sara_bergwallAnna-Sara jobbar i en större församling, i Gävle. Hon brinner för ungdomar och mission och har tagit med sig ungdomsgrupper på missionresor.

Läs mer

Carla Widén

carla_widen

Carla talar om vikten att hitta ett nätverk med positiva människor som alltid tycker om dig och en bra mentor.

Läs mer

Chatrine Carlson

chatrine_carlsonChatrine började redan som nittonåring som medarbetare i en församling och delar med sig av sina erfarenheter som både ny och etablerad ledare.

Läs mer

Cissi Söderberg

cissi_soderbergCissi är 24 år och jobbar i en liten församling i Norrlands inland. Det roligaste är de nya som kommer in i arbetet och det svåraste är ensamheten i uppgiften.

Läs mer

Daniel Alm

daniel_almDaniel började inte som de flesta andra som ung- domspastor utan blev föreståndare som 22-åring. Det var ensamt och tufft men han lärde sig mycket.

Läs mer

Gustav Jannerland

gustav_jannerlandGustav jobbar i en av Sveriges största Pingst- församlingar. Församlingens storlek har båda för- och nackdelar berättar Gustav och ger sina bästa tips. 

Läs mer

Gustav Sjökvist

gustav_sjoqvistGustav jobbar i en typisk förortsförsamling. Livet som pastor är ett speciellt liv där man måste gilla att blanda ihop arbetsliv med privatliv menar Gustav.

Läs mer

Ingrid Svanell

ingrid_swanellIngrid har engagerat sig i barn- och ungdomsfrågor hela livet och delar med sig av sina erefarnheter för att hålla i längden och orka stanna kvar i tjänst.

Läs mer

Magnus Persson

magnus_persson2Magnus kom brinnande från Ledarskolan som 17-åring. Sen dess har han hunnit göra båda misstag och saker som han är nöjd med.

Läs mer

Marcus Ardenfors

marcus_ardenforsMarcus har varit ungdomspastor i mer än 10 år och är idag föreståndare. Han delar med sig av tips, erfarenheter och misstag.

Läs mer

Niklas Piensoho

niklas_piensohoNiklas Piensoho är pastor och författare. Han har skrivit flera böcker med kristen profil och arbetar idag som pastor i Filadelfiaförsamlingen i Stockholm. Piensoho har även varit ungdomspastor i Jönköping och föreståndare i Fiskebäck.

Läs mer

Peder Malm

peder_malmPeder började som ungdomspastor när han var 29-år och byggde direkt ett team runtomkring sig. Ingen räcker till allt men som ett team kan man nå ut.

Läs mer

Pelle Hörnmark

pelle_hornmarkPelle berättar om sin tid som ungdomsledare på 80-talet. Det viktigaste var och är att se sina medmänniskor med goda ögon.

Läs mer